Thuis

HEBEI DIAOZHUO WIRE MESH EQUIPMENT CO.,LTD Kwaliteitscontrole

Klantenoverzichten
suikergoed mijn goede vriend, eerlijke leverancier.

—— M. Gurami Gureshidze

U BENT GOED NU EN UW BEDRIJFS STABIEL SUIKERGOED.

—— M. MIKO

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

     Mijn bedrijf heeft strikte controle van productkwaliteitscontrole, de fabriek vóór het strenge testen en inspectie dat aan klanten, lassenmachine moet worden uitgegeven, bijvoorbeeld:
1. Elke groep lassentransformatoren kan individueel aangepast toestel, het lassen zijn meer stabieler, sneller en intelligenter vast lichaam.
2. Het hoofd van de lassenelektrode van hoogte wordt gemaakt - koper van de het chroomoogst van het kwaliteits het speciale lassen, zijn goed elektrogeleidingsvermogen dat, lange levensduur, onderhoudskosten drukt die.
3. aan de capaciteit gebruiker-geleverde transformatoren aan te passen en het huidige effect op het machtsnet te verminderen, gebruikt de lassencontrole van het apparaat een methode van sub-controle van het lassen, d.w.z., wanneer het lassen van dezelfde rij van inslagen, het werk van lassentransformatoren afzonderlijk, nochtans beïnvloedt niet de lassensnelheid. (Het lassenmateriaal is slechts een grote onmiddellijke lassenstroom, is de machtsconsumptie niet groot, ongeveer 5 graden per uur)
4. Het systeemprogramma gebruikt PLC programmeringscontrole, gebruikersvriendelijke interface, gemakkelijk te werken en te begrijpen; pas de maaswijdte aan gebruikend LCD touch screen, alle lassenparameters, geschikt en de snelle reeks van productiegegevens; de verscheidenheid van de verscheidenheid van het lassennet, Regelbare microcomputercontrole, kan dozens verschillende specificaties worden geplaatst, kan het net door de relevante componenten worden aangepast.
5. De verticale draad die zonder het extra afgesneden rechtmaken rechtmaakt, direct teruggetrokken door de draad in de machine, drukt voor een groot deel loonkosten.
6. Trek de tram gebruikend PLC controle het het netwerkapparaat van de servomotortrekkracht, de netwerkgrootte is meer standaard en nauwkeurig trekt.
7. Blanking van de waterkeringsdraad structuur van nieuwe, automatische stappende motorblanking, de inslag om nauwkeuriger te plaatsen.
8. De gehele reeks van lassenmateriaal kan gemakkelijk door één persoon worden in werking gesteld, en er is geen technische eis ten aanzien van arbeiders.
9. Gebruik lassen geen elektroden, het lassen huidig lassenprincipe, lassen met hoge frekwentie.

Contactgegevens
HEBEI DIAOZHUO WIRE MESH EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. candy lee

Tel.: 86-137-8594-9391

Fax: 86-318-751-1066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)